RİZE / İKİZDERE - ATATÜRK ORTAOKULU

ÖĞRENCİ LİDERLİĞİNDE eTWINNING : KENDİNİ TANI, MESLEĞİNİ SEÇ / eTWINNING IN STUDENT LEADERSHIP : KNOW YOURSELF, CHOOSE YOUR PROFESSION

Projemiz, öğrencilere kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetme, bu tutkularını meslek seçimiyle bağdaştırma ve kariyer hedeflerini daha iyi belirleme fırsatı sunmaktadır. Bu süreçte öğrenciler, sadece akademik bilgileri değil, aynı zamanda kişisel ilgi ve yeteneklerini de keşfetme şansına sahip olacaklardır. Öğrencilerin kişisel ve mesleki hedeflerini belirlerken daha bilinçli bir yaklaşım geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Projemiz, Bitlis Gazi İlk-Orta Okulu ve Azerbaycan’dan Baki, 60 nömrəli tam orta məktəb öğretmenleri ortaklığında sürdürülmektedir. Ortaklarımızın aktif katılımıyla haftalık toplantı ve çalışma planına göre projemizi sürdüreceğiz. Projemiz 3 ay sürecek şekilde planlanmıştır.

20-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 13:53 - Görüntülenme: 50