RİZE / İKİZDERE - ATATÜRK ORTAOKULU

Nis

İlçemizde yapılan "Bilgi Yarışmasında" okulumuz öğrencileri birinci, ikinci ve üçüncü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde yapılan  tören ile coşku ve heyecan içinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çelengi sunulmasıyla başladı, sonrasında İlçe protokolü, öğretmen, öğrencilerimiz  ve halkımızın katılımı  ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine ilçemiz spor sahasında devam edildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğrencilerimizin gösterileri, şiir okuması; çocuk şenliğinin yapılması ile kutlama töreni sona erdi.

Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı' yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. İlçemizde yapılan 'İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Yeşilay Haftası ile ilgili program yapılmıştır. Emeği geçen A. KÖSE öğretmenimize ve yeşilay kulübü öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Afet Farkındaık Eğitimi Yapılmıştır. Emeği geçen T. ŞAHİN, Bekir F. ASLAN, S. YİĞİT ve E. ASLAN öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

eTwinning  projesi kapsamında ingilizce öğretmenimiz

N. Kocaman rehberliğinde öğrencilerimiz, tanışma webinarı yapmışlardır.

Şbt

Projemiz, öğrencilere kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetme, bu tutkularını meslek seçimiyle bağdaştırma ve kariyer hedeflerini daha iyi belirleme fırsatı sunmaktadır. Bu süreçte öğrenciler, sadece akademik bilgileri değil, aynı zamanda kişisel ilgi ve yeteneklerini de keşfetme şansına sahip olacaklardır. Öğrencilerin kişisel ve mesleki hedeflerini belirlerken daha bilinçli bir yaklaşım geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Projemiz, Bitlis Gazi İlk-Orta Okulu ve Azerbaycan’dan Baki, 60 nömrəli tam orta məktəb öğretmenleri ortaklığında sürdürülmektedir. Ortaklarımızın aktif katılımıyla haftalık toplantı ve çalışma planına göre projemizi sürdüreceğiz. Projemiz 3 ay sürecek şekilde planlanmıştır.

Ock

Okulumuza 'Okur - Yazar Buluşması' etkinliği kapsamında Fatma IŞIK öğrencilerimizle söyleşi ve imza için bir araya gelmiştir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Müftümüz Nizamettin KESKİN tarafından öğrencilerimize "Kudüs" konulu seminer verilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de  coşku ve heyecan içinde kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama töreni  28 Ekim 2023 Cumartesi  günü Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

29 Ekim 2023 Pazar günü İlçe protokolü, öğretmen ve öğrencilerimizin  katılımı  ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama törenine  ilçe spor sahasında devam edildi. Kutlama programının başında tüm öğrenci ve öğretmenlerin, kamu çalışanlarının ve halkın katılımıyla “100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü” yapılmıştır. Sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Kaymakamımızın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ve öğrencilerin okuduğu şiirler, gösteriler ile törene  devam edildi. Daha sonra folklor gösterisi ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Sonrasında pasta kesimi ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama töreni sona ermiştir.

Öğrencilerimizin karne gününden kareler...

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, herkese iyi tatiller diliyoruz.